grow, bean, seed, plant, nature, ecology
Suomen Aktiiviomistus Oy

On kokeneiden yrittäjien yhteenliittymä joka kanavoi henkistä ja taloudellista pääomaa sekä ammattitaitoa yrittäjien keskenään suunnittelemiin operaatioihin.

cloud, cloudy, weather, forecast, clouds
Enersense International Oyj

On päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja tavoitteenaan olla asiakkaidensa monipuolinen kumppani. Yhtiön toimialoja ovat teollisuus, rakentaminen, energia ja tietoliikenne. Enersensen liiketoiminta pitää sisällään asiakkaiden tuotantolaitosten toimintavarmuuden ylläpidon (smart industry), energiasektorin suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalvelut (power), kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon (connectivity) sekä kotimaassa että ulkomailla (international operations). Yhtiössä on noin 2000 työntekijää 40 eri maassa. Osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE).

park, bench, tree, leaves, grass, nature, ecology
Villa Hannala Oy

Martti Haapala hankki perheyhtiönsä kautta Oulun Toppilassa sijaitsevan vuonna 1859 rakennetun, perinteikkään pitsihuvilan, Villa Hannalan, syksyllä 2021. AktiiviOmistajat ovat ottaneet huvilan tukikohdakseen ja nimenneet sen ”AktiiviOmistajien Klubiksi”.

clover, leaves, leaf, nature, plant, ecology
Toppilan Möljä Oy

On uuden ajan laivanvarustamo, joka omistaa ja operoi monipuolista laivastoaan. Lisäksi yhtiö tulee tekemään investointeja Toppilan satamaan ns. Merikeskus-hankkeen puitteissa. Tulevaisuuden hankkeita ovat Alpo-laituri, Alpo-terminaali ja uusi Merikeskus. Lisäksi suunnitteilla on hankkia useampia laivoja, joiden on tarkoitus liikennöidä satamalta merelle erinäisiin kohteisiin.

tree, forest, nature, ecology, pine, oak
Wetteri Oy

Wetteri Oy on matkalla hiilineutraaliin liikkumiseen, edeltäkävijänä autoalan suuressa murroksessa. Wetteri Oy on vanha vahva perheyritys, joten sopii myös siksi hyvin ” Aktiiviomistaja” teeman alle. Martti kuuluu yhtiön hallitukseen. ” Kasvatamme Wetteristä Suomen suurimman ja menestyvimmän uuden ajan Autotalon. ”

clover, leaves, leaf, nature, plant, ecology
Haapalandia Invest Oy

On Martin ja lasten aktiivinen sijoitusyhtiö, jonka kautta ollaan mukana kohdeyhtiöissä ja tehdään uusia investointeja.

sunny, sun, cloud, weather, forecast, day
Skarta Group Oyj

On puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jonka liiketoiminta keskittyy pääosin erikoisrakentamisen hiilineutraaleihin teollisuus- ja energiahankkeisiin sekä erikoisrakentamiseen. Skartalla on jo vuosikymmenien kokemus vaativasta infra- ja erikoisrakentamisesta. Yhtiö on yksi Suomen johtavista tuulivoimapuistojen rakentajista, sillä se on ollut mukana jo yli 100 tuulivoimalan rakentamisessa vuodesta 2012 alkaen. Tavoitteena on edelleen laajentaa toimintaa tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita. Yhtiössä on yli 180 työntekijää Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa Norrbottenin alueella, jossa toimii Skartan tytäryhtiö Skarta AB. Osake on noteerattu Helsingin Nasdaq First North listalla.

leaves, leaf, nature, plant, ecology
Moments Oy

Tärkeää Profin Balloon Team kuumailmapalloharrastusta, joka toimi 90-ja 2000-luvulla Profin Oy:n yhtenä tärkeimpänä brändi- ja markkinointityökaluna jatketaan Moments Oy:n alaisuudessa. Moments Oy on lähtenyt alunperin liikkeelle siitä, että Profin Oy:lla oli kolme kuumailmapalloa. Niillä on rakennettu yhtiön brändiä ja yrityskuvaa sekä asiakkaiden kanssa luottamuksen ilmapiiriä. Kuumailmapallolennot ovat luoneet brändin ja näkyvyyden. Sekä itse, että asiakkaat saavat huomattavasti laajemman persepektiivin, kun nousemme ylös ilmoihin katsomaan asioita laajemmasta näkökulmasta.

grass, nature, plant, leaf, leaves, ground, ecology
Kiinteistöyhtiöt

ProUp on mukana useassa erilaisessa kiinteistösijoituksessa ja kiinteistökehityksen hankkeessa. Esimerkiksi Sydänpuu Kiinteistöt, Honkahallit ja Spottia joka vuokraa erikokoisia vuokratalleja. ProUp on ollut myös mukana rakentamassa mm. Michell Hotellia Turkissa, jonka ovet avautuivat asiakkailleen huhtikuussa 2014. Michell Hotel sijaitsee vain 5 kilometrin päässä Alanyan keskustasta. ProUp on ollut mukana myös rakentamassa Tervahovin Siilojen uudisrakennusta sekä omistaa upean Villa Hannalan Pitsihuvilan Toppilansalmessa.